Sierbestrating en aquadraingoten

Sierbestrating

Hoveniersbedrijf Henk Maassen heeft al 40 jaar ervaring in het aanleggen van bestrating voor zowel bedrijven als particulieren. Wij kunnen alle soorten (sier)bestrating voor u verwerken zoals keramische tegels, betontegels, betonklinkers, gebakken klinkers, natuursteen, getrommelde bestrating, opsluitbanden en palissaden, beplantings- en betonelementen en halfverharding zoals grind.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van keramische tegels. Deze tegels leggen wij volgens voorschrift van de fabrikant waardoor wij twee jaar garantie kunnen geven op het verwerken van de keramische tegels. Keramische tegels zijn kwalitatief beter en zien er mooier uit dan betontegels. Ze zijn onderhoudsvrij en verkleuren niet, zelfs niet wanneer er bijvoorbeeld koffie of wijn op wordt gemorst.  De keramische tegels worden gevoegd met een waterdoorlatende gekleurde voeg die uithardt waardoor u geen last meer heeft van onkruid tussen de tegels.

 

Wij adviseren u graag persoonlijk over de aanleg van de diverse tegels en stenen en welke legvorm het beste bij uw tuin en wensen past. Ook is het mogelijk een combinatie van stenen te kiezen of oude stenen te hergebruiken.

 

Klik op de foto's voor voorbeelden van de diverse soorten bestrating waarmee wij werken.   Aquadraingoten

Voor het afvoeren van het regenwater op de bestrating kunnen wij aquadraingootjes aanleggen in diverse materialen, kleurstellingen en sterktes. Er zijn ook goten met gietijzeren deksels voor autoverkeer.