Tuinontwerp, advies en aanleg

Tuinontwerp en advies

Voor het geven van een eerlijk advies over uw tuin komen wij altijd vrijblijvend langs om kennis te maken, de tuin te bekijken en uw tuinideeën te bespreken. Voor de inrichting van een tuin zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een moderne strakke tuin, kindvriendelijke tuin, een natuurlijke tuin of juist een onderhoudsvriendelijke tuin. Nadat wij het ontwerp  voor de tuin hebben besproken ontvangt u van ons een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Samen met u kunnen wij uw tuinwensen vervullen of het nu gaat om een kleine aanpassing, een totale renovatie of een compleet nieuwe tuin. Wij vinden het belangrijk om open en duidelijk te communiceren omdat dit de basis is voor een fijne samenwerking en leidt tot het beste eindresultaat. Neem  gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.  


Tuinaanleg

Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgen wij de aanleg of renovatie van tuinen. Nadat het ontwerp is besproken en de offerte is goedgekeurd starten wij de tuinaanleg die compleet en vakkundig door ons wordt uitgevoerd. Dit is inclusief het grondwerk, de bestrating en de beplanting. Ook voor de installatie van tuinverlichting  en de plaatsing van erfafscheidingen en overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uiteraard de af- en aanvoer van de oude en nieuwe materialen zodat u nergens naar hoeft om te kijken. 


Voorbeeld tuinaanleg

Onderstaand ziet u het proces van het aanleggen van een tuin waarbij de bestaande betonstenen zijn hergebruikt voor de voortuin en het pad naar de voordeur. De achtertuin is afgegraven en geëgaliseerd. Na het storten van het zand is de tuin volgens een legplan bestraat met getrommelde waaltjes en voorzien van aquadraingootjes. Er is een stroomdraad getrokken voor een waterdicht stopcontact in de veranda. De tuinverlichting die werkt op zwakstroom en aangaat met een lichtsensor is geïnstalleerd. De tuin is opnieuw beplant waarbij een aantal bestaande elementen zijn teruggeplaatst en er is een regenton aangesloten op de hemelwaterafvoer. De schutting is gemaakt van onderhoudsvrij composiet.